WEES ALTIJD ZORGVULDIG. WEES INTELLIGENT. TROTY OP VERANTWOORDE WIJZE!

 Een step gebruiken is gemakkelijk, maar als het gaat om verantwoord gedrag voor het delen van elektronische steppen, doet een kleine herinnering nooit pijn. Bekijk onze veiligheids- en gebruiksinformatie hieronder om uw rit behendig te houden. We leven tenslotte samen …

VEILIGHEID

De opwinding van uw eerste rit op een elektrische step mag de noodzaak om veilig te zijn nooit overschaduwen. Begin liefst met het bevestigen van een helm en zorg ervoor dat je de rem op je Troty pompt om er zeker van te zijn dat deze goed werkt voordat je hem ontgrendelt. Als je op de weg, aan alle verkeersregels, zoals stoptekens en one-way, en hou altijd beide handen op het stuur, tenzij u de eerstvolgende afslag aan te geven.

OF ROLL IN CITY?

Het kan verleidelijk zijn om met uw e-step op de stoep te gaan, maar in dit geval moet u uw snelheid (maximaal 6 km / h) aan te passen. Een e-step bereikt snelheden tot 25 km / h en is bedoeld om op wegen, fietspaden en op geautoriseerde routes te rijden.

PARKEREN: HOUD HET EENVOUDIG, HOUD HET DUIDELIJK

Terwijl steppen eenvoudig overal kunnen worden geparkeerd, zijn er enkele protocollen die moeten worden gevolgd. De beste regel is: houd alle looppaden vrij. Dat betekent stoeppen, hellingen en uitgangen, bushaltes en elke andere plaats waar mensen te voet of in een rolstoel gemakkelijk langs komen. Wanneer u klaar bent om te parkeren, zoekt u naar plekken die in de buurt zijn, zoals fietsenrekken en stoepmeubilair. Wees voorzichtig, je moet je step aan een vast element bevestigen.

TECHNOLOGIE: DIT IS NIET HET STEP VAN JE VADER…

Steppen hebben een lange weg afgelegd sinds de jaren 1990, en hoewel het algemene concept min of meer hetzelfde is, is technologie dat zeker niet. Om te beginnen, Troty steppen worden vergrendeld en ontgrendeld met behulp van een smartphone, Ze zijn ook uitgerust met een 50 watt-elektromotor, wat betekent dat versnelling net zo eenvoudig is als gas geven. Dan is er het materiaal zelf, die bevat een scherm met numerieke aanduiding van snelheid, een batterij, automatische voor- en achterlichten, een 3G / GPS-verbinding en een sensor om te detecteren of de scooter verplaatst wordt.